DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра пропедевтики дитячих хвороб >
Наукові праці. (Пропедевтика дитячих хвороб) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10003

Название: Проблеми створення дистанційних онлайн курсів в педіатрії
Авторы: Іванько, Олег Григорович
Пацера, Марина Вікторівна
Товма, Анастасія Володимирівна
Ключевые слова: тези доповідей
Дата публикации: 2017
Издатель: Національний університет "Львівська політехніка"
Библиографическое описание: Іванько О. Проблеми створення дистанційних онлайн курсів в педіатрії / О. Іванько, М. Пацера, А. Товма // Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи: тези доп. ІІІ наук.-практ. конф. пам’яті проф. Петра Столярчука, 11-12 трав. 2017 р. – Львів: Львів. політехніка, 2017. – С. 78.
Аннотация: Сучасні вищі заклади України пропонують дистанційні курси у різних сферах освіти [1]. Це має вирішити ряд проблем організації та моніторингу якості освітнього процесу в підготовці майбутніх фахівців. Кожна кафедра будь-якого вищого навчального закладу може створити особистий дистанційний курс для студентів [2]. Це забезпечить доступність і безперервність освіти впродовж професійного життя, також повинно стати потужною мотивацією у навчанні. Також курси мають підвищити якість навчання у вищих навчальних закладах і допоможуть забезпечити високу конкурентоспроможність фахівців. Дійсно, мета цих курсів підвищити якість освіти, забезпечити зручність опанування новими знаннями, виховати самостійність студентів у навчанні [1]. Вихованець вищої школи може обирати індивідуальний режим роботи, регулювати інтенсивність своїх занять. Є надія, що у майбутнього фахівця сформуються такі важливі риси характеру, як точність і акуратність у виконанні завдань, вміння регулювати навантаження під час роботи на онлайн курсі. Зрозуміло, що така сучасна форма навчання перспективна, але під час створення дистанційних курсів у медичному університеті виник ряд сумнівів і запитань. Хто буде створювати ці курси? Як буде відбуватися рецензування матеріалу, чи є він достовірним? Який обсяг інформації зможе сприйняти студент в електронному вигляді? Чи забезпечує така форма навчання студента якісними знаннями з дисципліни? Спробуємо відповісти на всі ці запитання. На наш погляд, для ефективного і швидкого створення дистанційних курсів на педіатричній кафедрі необхідна паралельна робота програміста та педіатра, педагога.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10003
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Пропедевтика дитячих хвороб)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Іванько.pdf433,44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь