DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра біологічної хімії >
Наукові праці. (Біохімія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10620

Название: Пошук сполук з туберкулостатичною активністю серед іліденгідразидів ксантиніл-7-ацетатних кислот
Авторы: Сінченко, Дар'я Миколаївна
Дата публикации: 2019
Издатель: Харків : НФаУ
Библиографическое описание: Сінченко Д. М. Пошук сполук з туберкулостатичною активністю серед іліденгідразидів ксантиніл-7-ацетатних кислот / Д. М. Сінченко // Сучасна фармація: історія, реалії та перспективи розвитку : матеріали наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвяч. 20-й річниці заснування Дня фармац. працівника України, м. Харків, 19-20 верес. 2019 р. : у 2 т. – Харків : НФаУ, 2019. – Т. 1. - С. 18-19.
Аннотация: Боротьба з туберкульозом є предметом міжнародних зобов’язань України в частині виконання положень Угоди про асоціацію з Європейським Союзом. Українські експерти погодили застосування амбулаторної моделі лікування хворих на туберкульоз заради подолання епідемії захворювання в Україні [2]. Лікування хіміорезистентного туберкульозу за даними Всесвітньої організації охорони здоров’я є актуальними для українських фтизіатрів в умовах високого рівня захворюваності на стійкі до лікування форми туберкульозу в Україні [1]. Нові консолідовані настанови засновані на свіжих і всеохоплюючих доказових дослідженнях, містять 29 рекомендацій зібраних у 8 розділах документу, підкріплені порадами щодо їх впровадження [1]. Проте зупинятись на пошуках нових препаратів для лікування такої важкої хвороби не варто! Використання сучасних комп’ютерних технологій in silico досліджень окремих класів природних органічних сполук відкриває перспективи теоретичного прогнозування антимікобактеріальних препаратів з очікуваною активністю з мінімальними затратами фізичних та фінансових ресурсів.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10620
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Біохімія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Сенченко_18.pdf220,59 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь