DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра пропедевтики внутрішньої медицини >
Наукові праці. (Пропедевтика ВМ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10675

Название: Медичний університет як центр допомоги студентам з артеріальною гіпертензією
Авторы: Пацера, Марина Вікторівна
Ключевые слова: матеріали конференцій
Дата публикации: 2016
Издатель: Київ
Библиографическое описание: Пацера М. В. Медичний університет як центр допомоги студентам з артеріальною гіпертензією / М.В. Пацера // Український кардіологічний журнал : матеріали XVII Нац. конгр. кардіологів України ( Київ, 21–23 верес. 2016 р. ). - Київ, 2016. – Дод. 3. – С. 250. - Режим доступу: http://journal.ukrcardio.org/supplement-3-2016/. – Назва з титул. екрану.
Аннотация: Проблеми профілактики, діагностики та лікування первинної артеріальної гіпертензії (АГ) у молоді займають одне з провідних місць в практиці сімейного лікаря. Труднощі медикаментозної та немедикаментозної терапії, реабілітація хворих з АГ стосуються осіб, які вивчаються і тільки починають свій професійний шлях. Студенти медичного університету опановують складну програму, мають виражені фізичні, психологічні та емоційні навантаження. Ці фактори значно впливають на стан здоров’я, на успішність навчання. Напружена програма університету змінює спосіб життя студента в бік гіподинамії, емоційних перенавантажень, приєднується відсутність організованого та збалансованого харчування. У студента-медика, який апріорі має бути взірцем здоров’я, починають розвиватися хронічні захворювання, одним з яких є артеріальна гіпертензія.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10675
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Пропедевтика ВМ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Пацера_250.pdf116,29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь