DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра управління і економіки фармації та фармацевтичної технології ННІПО >
Наукові праці. (УЕФ та фарм. технології ННІПО) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/12035

Название: Дистанційна освіта під час підвищення кваліфікації провізорів
Авторы: Михайлюк, Євгеній Олегович
Дата публикации: 2016
Издатель: Запоріжжя : ЗДІА
Библиографическое описание: Михайлюк Є. О. Дистанційна освіта під час підвищення кваліфікації провізорів / Є. О. Михайлюк ; [наук. кер. І. М. Білай] // Сучасний стан та перспективи розвитку освітнього простору: глобальний вимір : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Запоріжжя, 25 листоп. 2016 р. – Запоріжжя : ЗДІА, 2016. – С. 49-51.
Аннотация: Дистанційна освіта у вигляді онлайн курсів – це є форма навчання, що активно розвивається. За даними міністерства освіти України, зараз в світі можна нарахувати більше шести мільйонів студентів, які навчаються дистанційно, а ще вісім років тому, в 2005 році, їх було вдвічі менше. Новітні інформаційні технології все більше входять в наше життя та допомагають економити час, як в побуті, так і на роботі. Викладання клінічної фармації в інтернатурі у провізорів вимагає постійного вдосконалення освітнього процесу. Дистанційна освіта в Україні розвивається вже близько десяти років. Багато питань ще не вирішено, система потребує модернізації, але така форма широко практикується по всій країні.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/12035
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (УЕФ та фарм. технології ННІПО)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
конф.здіа_49-51.pdf336,88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь