DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра неврології >
Навчальні матеріали та презентації. (Неврологія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/13850

Название: Реабілітація хворих з вибраними неврологічними синдромами
Авторы: Козьолкін, Олександр Анатолійович
Мєдвєдкова, Світлана Олександрівна
Ревенько, Алла Василівна
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Козьолкін О. А. Реабілітація хворих з вибраними неврологічними синдромами : навч. посіб. для сам. роботи лікарів-інтернів за спец. «Неврологія», «Загальна практика – сімейна медицина», лікарів-неврологів, сімейних лікарів / О. А. Козьолкін, С. О. Мєдвєдкова, А. В. Ревенько. - Запоріжжя : ЗДМУ, 2021. – 113 с.
Аннотация: Медична реабілітація, за визначенням комітету експертів ВООЗ [1980] – це активний процес, метою якого є досягнення повного відновлення порушених внаслідок захворювання або травми функцій, або, якщо це неможливо, – оптимальна реалізація фізичного, психічного і соціального потенціалу інваліда, найбільш адекватна інтеграція його в суспільстві. Мета реабілітаціі – попередження інвалідності в період лікування захворювання і допомога хворому у досягненні максимально можливої фізичної, психічної, профеісйної, соціальної та економічної повноцінності в разі розвитку інвалідності. Нейрореабілітація, або реабілітація хворих неврологічного профілю, є розділом медичної реабілітації. Нейрореабілітація виходить за рамки класичної неврології, оскільки розглядає не тільки стан нервової системи при тому чи іншому неврологічному захворюванні, але і зміну функціональних можливостей людини в зв'язку з розвиненою хворобою.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/13850
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Терапія та кардіологія ННІПО)
Навчальні матеріали та презентації. (Неврологія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Реабілітація хворих з вибраними неврологічними синдромами.pdf1,26 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь