DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра біологічної хімії >
Навчальні матеріали та презентації. (Біохімія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/3325

Название: Збірник тестів для самостійної позааудиторної підготовки до складання модулю 1 "Організація роботи лабораторії. Методи аналізу речовин" з дисципліни "Техніка лабораторних робіт"
Авторы: Александрова, Катерина Вячеславівна
Макоїд, Ольга Борисівна
Левіч, Сергій Вадимович
Сінченко, Дар'я Миколаївна
Дата публикации: 2015
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Збірник тестів для самостійної позааудиторної підготовки до складання модулю 1 "Організація роботи лабораторії. Методи аналізу речовин" з дисципліни "Техніка лабораторних робіт" : для студентів 1 курсу ІІ мед. ф-ту зі спеціальності 6.120102 "Лабораторна діагностика" / К. В. Александрова [та ін.]. – Запоріжжя : ЗДМУ, 2015. – 78 с.
Аннотация: Запропонований збірник є необхідним додатком для успішного складення дисципліни «Техніка лабораторних робіт» студентами 1-го курсу ІІ медичного факультету спеціальності «Лабораторна діагностика». Наведені у збірнику тести складені згідно з навчальною програмою з техніки лабораторних робіт та на основі теоретичного матеріалу, що був розглянутий на занятті. Даний збірник складено у форматі зошиту, де студенти окрім пошуку правильної відповіді на тести повинні також стисло написати обґрунтування до кожної правильної відповіді. В кінці збірника наведені правильні відповіді на тести, а також список рекомендованої літератури для пошуку обґрунтувань.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/3325
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Біохімія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
15Tekhnika laboratornykh robit.pdf1,23 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь