DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра офтальмології >
Навчальні матеріали та презентації. (Офтальмологія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/4765

Название: Невідкладні та травматичні стани в офтальмології
Авторы: Цибульська, Таміла Євгенівна
Дата публикации: 2016
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Цибульська Т. Є. Невідкладні та травматичні стани в офтальмології [Електронний ресурс] : навч.-метод. посіб. для студентів IV курсу 3 мед. ф-ту спеціальності «Стоматологія» / Т. Є. Цибульська. – Запоріжжя : ЗДМУ, 2016. – 87 с. – Електронні текст. данні (1 файл: 974 КБ). - Назва з екрану.
Аннотация: Методична розробка складена відповідно c "Освітньо-професійною програмою вищої освіти". Методична розробка підготовлена згідно з матеріалами, розробленими викладацьким складом кафедри офтальмології Запорізького державного медичного університету, згідно Робочої програми навчальної дисципліни «Офтальмологія». Автори виходили з сучасних вимог до викладання, контролю теоретичних знань, умінь і практичних навичок в умовах кредитно-модульної системи оцінки навчання. Матеріали методичної розробки є керівництвом для проведення занять з офтальмології зі студентами 4 курсів 3 медичного факультету, які навчаються за спеціальністю «Стоматологія» і розроблені вперше. З огляду на прогресивний розвиток офтальмології, зміна вимог до фахівців, дана розробка з часом не повністю відповідатиме педагогічним і професійним потребам, тому вона буде вдосконалюватися і доповнюватися.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/4765
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Офтальмологія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Невідкладні стани в офтальмології .pdf974,65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь