DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра медбіології, паразитології та генетики >
Навчальні матеріали та презентації. (Медбіологія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/7644

Название: Біологія з основами генетики: [навчально-методичний посібник]
Авторы: Приходько, Олександр Борисович
Ємець, Тетяна Іванівна
Малєєва, Ганна Юріївна
Дата публикации: 2017
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Біологія з основами генетики: навч.-метод. посіб. для студентів фарм. ф-тів спец. "Фармація, промислова фармація" (освітня програма "Фармація", заочна форма навч., 4,5 роки навч.) / О. Б. Приходько, Т. І. Ємець, Г. Ю. Малєєва. - Запоріжжя : [ЗДМУ], 2017. – 196 с.
Аннотация: Навчально-методичний посібник "Біологія з основами генетики" підготовлено колективом викладачів кафедри медичної біології, паразитології та генетики Запорізького державного медичного університету, яка тривалий час займається викладанням біології студентам заочного відділення фармацевтичного факультету. Він відповідає діючій програмі з біології з основами генетики до вищих навчальних закладів України ІІІ та VI рівнів акредитації для спеціальностей "Фармація", "Технологія парфумерно-косметичних засобів", ОКР "Спеціаліст", затвердженій МОЗ України у 2015 році і навчальному плану, розробленому на принципах Європейської кредитно-модульної системи (ECTS). Навчально-методичний посібник призначений для використання під час проведення практичних занять студентами заочного відділення фармацевтичного факультету, які вивчають «Біологію з основами генетики» за кредитно-модульною системою відповідно до вимог Болонського процесу, що дозволить оптимізувати якість підготовки до занять та здачі тематичних блоків для присвоєння залікових кредитів. Актуальність видання посібника зумовлена відсутністю підручника, який би відтворював останні досягнення у вивченні окремих питань з молекулярної біології, генетики та паразитології, а також відповідав би вимогам сучасної навчально-методичної літератури. У посібнику автори намагалися сконцентрувати весь комплекс теоретичних знань з предмету, що необхідні студентам-фармацевтам при вивченні біохімії, ботаніки, мікробіології, фізіології, фармакогнозії та інших дисциплін, а також засвоєнні практичних навичок з молекулярної біології, генетики та паразитології.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/7644
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Медбіологія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
8 Навчально-методичнийпосібник для студентів.pdf1,77 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь