DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Наукові роботи студентів та аспірантів >
Студентське наукове товариство: статті, доповіді, тези >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/8952

Название: Соціальне інвестування як вища форма соціальної відповідальності фармацевтичної організації
Авторы: Грицай, Є.
Ключевые слова: тези
Дата публикации: 2014
Издатель: Запоріжжя: Запорізький національний університет
Библиографическое описание: Грицай Є. Соціальне інвестування як вища форма соціальної відповідальності фармацевтичної організації / Є. Грицай [наук. кер.: к.фарм.н., доц. Ткаченко Н. О.] // Актуальні проблеми та перспективи розвитку медичних, фармацевтичних та природних наук: зб. тез доповідей ІІІ Регіональної наук.-практ. конф.студентів, аспірантів та молодих учених (з всеукраїнською участю), 29 листопада 2014 р., м. Запоріжжя. – 2014. – С. 88-89.
Аннотация: Сучасний етап розвитку суспільства вимагає посиленої уваги до соціального інвестування як цілеспрямованого вкладення ресурсів в розвиток фармацевтичної галузі (соціально орієнтованої) з метою отримання корисного суспільного ефекту в майбутньому. Результати соціального інвестування виявляються як в посиленні соціальної орієнтації всієї економічної системи держави і фармації зокрема, так і в окремих аспектах соціальноекономічного розвитку. Поряд з державою та окремими домогосподарствами важливим суб’єктом соціальних інвестицій виступає корпоративний сектор, що представлений комерційними організаціями різного типу. Значення соціальних інвестицій зростає з огляду на нові вимоги сталого розвитку суспільства – як щодо підвищення конкурентоспроможності вітчизняних фармацевтичних підприємств, так і щодо зменшення екологічної напруги та загрози навколишньому середовищу, дотримання світових стандартів у сфері безпеки праці та якості робочої сили. Це зумовлює актуальність та практичне значення наукових досліджень проблем соціального інвестування фармацевтичних організацій на сучасному етапі розвитку.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/8952
Располагается в коллекциях:Студентське наукове товариство: статті, доповіді, тези

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Збірник ІІІ регіон конфер 2014_88-89.pdf233,75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь