DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра клінічної фармації, фармакотерапії, фармакогнозії та фармацевтичної хімії ННІПО >
Наукові праці. (Клінічна фармація ННІПО) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/8982

Название: Стратегія розвитку фармацевтичного сектору
Авторы: Бушуєва, Інна Володимирівна
Остапенко, Андрій Олексійович
Дата публикации: 2014
Издатель: Львів: Растр-7
Библиографическое описание: Бушуєва І. В. Стратегія розвитку фармацевтичного сектору / Б І. Бушуєва, А. О. Остапенко // Здобутки та перспективи управління фармацевтичною системою: зб. матеріалів наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвяч. 50-літтю створення каф. організації та економіки фармації Львівського національного медичного університету ім. Д. Галицького (Львів, 25-26 вересня 2014 р.). – Львів: Растр-7. – 2014. – С. 22-24.
Аннотация: Вступ. Важливою умовою розвитку економічних зв'язків між Україною і Європейським Союзом (ЄС) є зближення чинного законодавства України із законодавством ЄС. Стратегія інтеграції України в ЄС передбачає здійснення заходів щодо гармонізації регуляторної і законодавчої бази української фармацевтичної галузі із законодавством ЄС. Як свідчить досвід ЄС, формування законодавчої бази, у тому числі регулюючої фармацевтичний сектор – тривалий процес, який продовжується і сьогодні. ЄС розробив і продовжує розробляти документи, що регламентують вимоги до сертифікації лікарських засобів (ЛЗ); до ліцензування виробництва лікарських препаратів і їх дистрибуції; до виробництва ЛЗ для людини і для потреб ветеринарії. Вони відрекомендовані в Постановах, директивах і керівництві Ради ЄС і Комісії ЄС. Гармонізація законодавчої бази української фармації із законодавчою базою ЄС дозволить значно підвищити рівень забезпечення якості ЛЗ, що виробляються в Україні.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/8982
ISSN: 978-617-7045-54-9
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Лаб. медицина ННІПО)
Наукові праці. (Клінічна фармація ННІПО)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Conference_Lviv 2014_22-24.pdf142,35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь