DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра фізколоїдної хімії >
Наукові праці. (Фізколоїдна хімія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9265

Название: Застосування онлайн-курсів для оцінювання самостійної роботи студентів медичних факультетів з дисципліни "Медична хімія"
Авторы: Каплаушенко, Андрій Григорович
Самелюк, Юрій Геннадійович
Дата публикации: 2018
Издатель: Тернопіль : ТДМУ
Библиографическое описание: Каплаушенко А. Г. Застосування онлайн-курсів для оцінювання самостійної роботи студентів медичних факультетів з дисципліни "Медична хімія" / А. Г. Каплаушенко, Ю. Г. Самелюк // Актуальні питання вищої медичної освіти в Україні (з дистанційним під’єднанням ВМ(Ф)НЗ України за допомогою відеоконференц-зв’язку) : матеріали XV Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю (Тернопіль, 17–18 трав. 2018 р.) – Тернопіль : ТДМУ, 2018. – С. 155-156.
Аннотация: Вступ. Сучасний досвід викладання хімічний дисциплін ґрунтується на фундаментальних базових знаннях (що формувалися ще на зорі розвитку хімії як науки), та матеріалу, що набуває актуальності на сьогоднішній день (використання сучасних хімічних методів аналізу, препаративних методик синтезу нових речовин тощо). Основною метою кожного викладача є досконале володіння базовими законами та поняттями хімії та матеріалом, що є на сьогоднішній день новим в кожному з напрямів хімічних дисциплін.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9265
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Фізколоїдна хімія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
конф_155-156.pdf180,96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь