DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра психіатрії, психотерапії, загальної та медичної психології, наркології та сексології >
Навчальні матеріали та презентації. (Психіатрія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9473

Название: Психологія та патологія мислення
Авторы: Саржевський, Сергій Никодимович
Дата публикации: 2019
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Саржевський С. Н. Психологія та патологія мислення : навч. посіб. для студентів 4 курсу мед. ф-тів зі спец. "Лікувальна справа" та "Педіатрія" / С. Н. Саржевський. – Запоріжжя: ЗДМУ, 2019. – 73 с.
Аннотация: Навчальний посібник складений відповідно до "Освітньо-професійної програми вищої освіти". Посібник підготовлений згідно з матеріалами, розробленими викладацьким складом кафедри пихіатрії, психотерапії, загальної та медичної психології, наркології та сексології Запорізького державного медичного університету, згідно робочої програми навчальної дисципліни «Психіатрія та наркологія». Автори виходили з сучасних вимог до викладання, контролю теоретичних знань, умінь і практичних навичок в умовах кредитно - трансферної системи оцінки навчання. Матеріали навчального посібника є керівництвом для проведення занять з психіатрії та наркології з студентами 4 курсу медичного факультету зі спеціальностей «Лікувальна справа» та «Педіатрія» і розроблені вперше. З огляду на прогресивний розвиток психіатрії, зміни вимог до фахівців, даний посібник з часом не повністю відповідатиме педагогічним і професійним потребам, тому він буде вдосконалюватися і доповнюватися.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/9473
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Психіатрія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Sarzhevskyj_Psyh-ta-pat-mysl_2019.pdf1,8 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь