IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра загальної гігієни, медичної екології та профілактичної медицини >
Навчальні матеріали та презентації. (Загальна гігієна) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/3052
|
Название: | Основи санітарно-епідеміологічної експертизи харчових продуктів, предметів дитячого вжитку |
Авторы: | Севальнєв, Анатолій Іванович Сушко, Юрій Дмитрович Торгун, Вячеслав Петрович Кірсанова, Олена Валентинівна Соколовська, Ірина Анатоліївна Федорченко, Руслана Анатоліївна Куцак, Алла Валеріївна Шаравара, Лариса Павлівна |
Дата публикации: | 2014 |
Издатель: | Запорізький державний медичний університет |
Библиографическое описание: | Основи санітарно-епідеміологічної експертизи харчових продуктів, предметів дитячого вжитку [Електронний ресурс] : навч.-метод. посіб. для проведення переддипломної практики для студентів 4 курсу мед. ф-ту зі спеціальності «Лабораторна діагностика» / Севальнєв А. І. [та ін.] – Запоріжжя : ЗДМУ, 2014. – 100 с. – Електронні текстові данні (1 файл 901 КБ). - Назва з екрану. |
Аннотация: | Автори виходили з сучасних вимог до викладання, контролю теоретичних знань, умінь і практичних навичок в умовах кредитно-модульно-рейтингової системи оцінки навчання. |
URI: | http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/3052 |
Располагается в коллекциях: | Навчальні матеріали та презентації. (Загальна гігієна)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|