DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра загальної гігієни, медичної екології та профілактичної медицини >
Навчальні матеріали та презентації. (Загальна гігієна) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/3052

Название: Основи санітарно-епідеміологічної експертизи харчових продуктів, предметів дитячого вжитку
Авторы: Севальнєв, Анатолій Іванович
Сушко, Юрій Дмитрович
Торгун, Вячеслав Петрович
Кірсанова, Олена Валентинівна
Соколовська, Ірина Анатоліївна
Федорченко, Руслана Анатоліївна
Куцак, Алла Валеріївна
Шаравара, Лариса Павлівна
Дата публикации: 2014
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Основи санітарно-епідеміологічної експертизи харчових продуктів, предметів дитячого вжитку [Електронний ресурс] : навч.-метод. посіб. для проведення переддипломної практики для студентів 4 курсу мед. ф-ту зі спеціальності «Лабораторна діагностика» / Севальнєв А. І. [та ін.] – Запоріжжя : ЗДМУ, 2014. – 100 с. – Електронні текстові данні (1 файл 901 КБ). - Назва з екрану.
Аннотация: Автори виходили з сучасних вимог до викладання, контролю теоретичних знань, умінь і практичних навичок в умовах кредитно-модульно-рейтингової системи оцінки навчання.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/3052
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Загальна гігієна)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Seval'njevAI14_Osnov_sepehp_pdvz.doc900,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь