|
IRZSMU >
Просмотр коллекции по группе - По автору Serbin, A. G.
Отображение результатов 4 до 7 из 7
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2023 | Амінокислоти у сировині люцерни жовтої | Гречана, Олена Володимирівна; Сербін, А. Г.; Салій, О. О.; Grechana, O. V.; Serbin, A. G.; Saliy, O. O. |
2013 | Дослідження мікроелементного складу сировини Duschekia viridis (Chaix) Opiz. | Кулагіна, М. А.; Козира, С. А.; Радько, О. В.; Сербін, А. Г.; Кулагина, М. А.; Козыра, С. А.; Сербин, А. Г.; Kulagina, M. A.; Kozyra, S. A.; Radko, E. V.; Serbin, A. G. |
2021 | Інтродукція сортів люцерни і їхні флавоноїди | Гречана, Олена Володимирівна; Сербін, А. Г.; Гречаная, Е. В.; Сербин, А. Г.; Grechana, О. V.; Serbin, A. G. |
2017 | Спектрофотометричний метод дослідження аценокумаролу | Гречана, Олена Володимирівна; Сербін, А. Г.; Буряк, Валерій Прокопович; Grechana, O. V.; Serbin, A. G.; Buriak, V. P. |
Отображение результатов 4 до 7 из 7
|