DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра клінічної фармакології, фармації, фармакотерапії і косметології >
Наукові праці. (Клінічна фармакологія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10004

Название: Дистанційні технології в системі підвищення кваліфікації фахівців фармації
Авторы: Білай, Іван Михайлович
Красько, Микола Петрович
Остапенко, А. О.
Демченко, Валерій Олегович
Ключевые слова: тези доповідей
Дата публикации: 2018
Издатель: Івано-Франківський національний медичний університет
Библиографическое описание: Білай І. М. Дистанційні технології в системі підвищення кваліфікації фахівців фармації / І. М. Білай, М. П. Красько, А. О. Остапенко, В. О. Демченко // Актуальні питання підвищення якості освітнього процесу : зб. тез доп. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, 11 трав. 2018 р. – Івано-Франківськ: ІФНМУ, 2018. – С. 54.
Аннотация: Ми живемо в період техногенної революції, викликаної винаходом комп’ютерів, які відкривають безмежні можливості практично у всіх областях теорії і практики. Як відомо, будь- які інновації вимагають великої кількості професійних, високоосвічених фахівців, які мають необхідні теоретичні знання і практичні навички для впровадження в життя сучасних технологій. Підготовка таких фахівців покладена на вищі навчальні заклади, і вони прекрасно справляються з цим завданням, проте темпи науково-технічного прогресу такі, що будь-який фахівець, щоб відповідати необхідному рівню професійної підготовки, повинен поповнювати свій багаж знань протягом усього життя в навчальних закладах післядипломної підготовки. Сфера діяльності медичних і фармацевтичних працівників спрямована на найцінніше, що є у людини — здоров’я, тому лікар і провізор вчаться все життя. Сучасна система підготовки фахівців фармації і лікарів в Україні передбачає підвищення кваліфікації один раз в 5 років. Однак, вона пов’язана з такими негативними моментами як відрив працівника від виробництва, а часто і від місця проживання, старіння інформації від курсів до курсів, значні організаційні витрати на проведення циклів удосконалення, недостатня візуалізація і індивідуалізація процесу навчання, занижена мотивація і самоорганізація і т. д. Подолати ці проблеми може активне впровадження в навчальний процес дистанційних форм навчання.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10004
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (УЕФ)
Наукові праці. (Клінічна фармакологія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Білай_54.pdf3,41 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь