DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра соціальної медицини, громадського здоров’я, медичного та фармацевтичного права >
Наукові праці. (Соціальна медицина) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10011

Название: Інноваційні технології у вищих навчальних закладах – вимога часу
Авторы: Різник, Ольга Іванівна
Ключевые слова: тези доповідей
Дата публикации: 2018
Издатель: Івано-Франківський національний медичний університет
Библиографическое описание: Різник О. І. Інноваційні технології у вищих навчальних закладах – вимога часу / О. І. Різник // Актуальні питання підвищення якості освітнього процесу : зб. тез наук.-практ. конф. з міжнар. участю, 11 трав. 2018 р. – Івано-Франківськ: ІФДМУ, 2018. – С. 57.
Аннотация: Одним із пріоритетних завдань освіти в Україні в сучасних умовах є перехід на інноваційний шлях розвитку, забезпечити який можуть тільки висококваліфіковані фахівці. Тільки зростання рівня освіти сприяє швидкому впровадженню новітніх технологій і є найважливішим фактором прогресу. Тому впровадження сучасних інформаційних технологій, що відповідають міжнародним освітнім стандартам, а також забезпечення всіх необхідних умов для плідної роботи викладачів вищих навчальних закладів є стратегічними пріоритетами в сфері освіти. Адже інформаційні технології допомагають викладачам вивести навчальний процес на якісно новий рівень. Сьогодні, з метою досягнення результативності навчання, в Запорізькому державному медичному університеті застосовуються сучасні технології та інноваційні методи навчання. Поява нових інформаційних технологій, пов’язана з розвитком комп’ютерних засобів і мереж телекомунікації, що дало можливість створити якісно нове інформаційно-освітнє середовище як основу для розвитку і вдосконалення інноваційних технологій системи освіти. Способи інноваційного навчання - модульне навчання, проблемне навчання, дистанційне навчання, інтерактивне навчання, мультимедійні та мережеві технології.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10011
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Соціальна медицина)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Різник_57.pdf3,39 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь