DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра госпітальної педіатрії >
Наукові праці. (Госпітальна педіатрія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10015

Название: Аналіз мотивації щодо вибору майбутньої професії студентами-старшокурсниками педіатричного факультету
Авторы: Резніченко, Юрій Григорович
Гиря, Олена Максимівна
Ярцева, Марія Олександрівна
Ключевые слова: тези доповідей
Дата публикации: 2018
Издатель: Івано-Франківський національний медичний університет
Библиографическое описание: Резніченко Ю. Г. Аналіз мотивації щодо вибору майбутньої професії студентами-старшокурсниками педіатричного факультету / Ю. Г. Резніченко, О. М. Гиря, М. О. Ярцева // Актуальні питання підвищення якості освітнього процесу : зб. тез наук.-практ. конф. з міжнар. участю, 11 трав. 2018 р. – Івано-Франківськ: ІФДМУ, 2018. – С. 167.
Аннотация: Одним із вирішальних факторів, завдяки якому формується кваліфікований спеціаліст є мотивація. Мотивація - система спонукань які зумовлюють активність організму і визначають її спрямованість. Нажаль, згідно даних, отриманих у результаті численних опитувань, більша частина студентської молоді, вступаючи до ВНЗ, не має готовності отримувати нові знання, і як наслідок - має низьку мотивацію до навчання, або взагалі не має мотивації до навчання. Виходячи з цього, нас зацікавила мотивація щодо вибору професії педіатра студентів старших курсів медичного вузу. Для досягнення поставленої мети, було проанкетовано 47 студентів 6 курсу, які навчаються за спеціальністю «педіатрія». Анкета була анонімною та містила прямі та опосередковані запитання щодо основних чинників, що вплинули на вибір професії та вищого навчального закладу, найбільш перспективних, на погляд студентів, напрямків медицини, подальших намірів випускників медичного вишу щодо працевлаштування.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10015
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Госпітальна педіатрія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Резніченко_167.pdf3,39 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь