DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра неврології >
Навчальні матеріали та презентації. (Неврологія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10038

Название: Актуальні питання клініки, діагностики та лікування краніальних невралгій та невропатій
Авторы: Козьолкін, Олександр Анатолійович
Ревенько, Алла Василівна
Мєдвєдкова, Світлана Олександрівна
Кузнєцов, Антон Анатолійович
Дронова, Анастасія Олександрівна
Дата публикации: 2019
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Актуальні питання клініки, діагностики та лікування краніальних невралгій та невропатій: навч.-метод. посіб. для студентів IV курсу мед. факультету закладів вищої освіти III-IV рівня акредитації за спеціальністю «Стоматологія», лікарів-інтернів, неврологів, стоматологів, сімейних лікарів / О. А. Козьолкін, А. В. Ревенько, С. О. Мєдведкова., А. А. Кузнецов, А. О. Дронова – Запоріжжя: ЗДМУ, 2019. - 143 с.
Аннотация: Проблема захворювань периферичної нервової системи відноситься до напрямків клінічної неврології , що найбільш інтенсивно розвиваються. Останнім часом розроблені нові методи діагностики, лікування і профілактики, які призвели до зміни у веденні хворих із захворюваннями периферичної нервової системи. Даний посібник містить інформацію про сучасні підходи в діагностиці та лікуванні найбільш поширених форм краніальних невралгій і невропатій. Посібник містить матеріали Європейської Федерації Неврологічних Співтовариств (EFNS), а також рекомендації провідних фахівців України. Використання сучасних алгоритмів діагностики, лікування і профілактики дозволяє лікарю швидко прийняти рішення, вибрати найбільш ефективні та безпечні методи лікування. Разом з тим, практична робота лікаря вимагає не сліпого копіювання рекомендацій, а індивідуалізації лікування з урахуванням особливостей перебігу захворювань, реакції хворого на лікування, його особистісних особливостей і економічних можливостей. Наші знання, що пов'язані з діагностикою та лікуванням неврологічних захворювань, змінюються. З'явилися нові дані про механізми розвитку захворювань периферичної нервової системи, вдосконалюються методи діагностики. Методичний посібник призначений для підготовки студентів медичного факультету, студентів стоматологів, лікарів-інтернів неврологів, лікарів загальної практики-сімейної медицини.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10038
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Терапія та кардіологія ННІПО)
Навчальні матеріали та презентації. (Неврологія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Мет.Актуальні пиання діагн.pdf4,14 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь