DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра іноземних мов >
Навчальні матеріали та презентації. (Іноземні мови) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10044

Название: Англійська мова: навч.-метод. посіб. до практичних занять з дисципліни «Іноземна мова» для студентів спеціальностей «Медицина», «Педіатрія», «Лабораторна діагностика», «Фізична терапія, ерготерапія»
Авторы: Гордієнко, Олена В'ячеславівна
Неруш, Алла Володимирівна
Соляненко, Олена Леонідівна
Ключевые слова: практичні заняття
тема заняття
хід заняття
самостійна робота студентів
Дата публикации: 2019
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Англійська мова: навч.-метод. посіб. до практичних занять з дисципліни «Іноземна мова» для студентів спеціальностей «Медицина», «Педіатрія», «Лабораторна діагностика», «Фізична терапія, ерготерапія» / уклад. О. В. Гордієнко, А. В. Неруш, О. Л. Соляненко. – Запоріжжя : [ЗДМУ], 2019. - 103 с.
Аннотация: Самостійна робота студента забезпечується системою навчально-методичних засобів, передбачених для вивчення конкретної навчальної дисципліни. Даний навчально-методичний посібник містить методичні рекомендації для підготовки студентів І курсу медичних факультетів до практичних занять з дисципліни “Іноземна мова” за підручником Л. Я. Аврахової, І. О. Паламаренко, Т. В. Яхно «English for Medical Students=Англійська мова для студентів-медиків». Методичні вказівки розроблено згідно з вимогами до освітньо–кваліфікаційних характеристик та примірної програми навчальної дисципліни підготовки фахівців другого магістерського рівня вищої освіти “Іноземна мова ”. Методичні вказівки є однією з форм допомоги cтудентам в оволодінні учбовим матеріалом навчальних занять в рамках даного курсу.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10044
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Іноземні мови)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
МЕТОД РЕКОМ НЕРУШ 30 ЯНВ 2019.pdf2,67 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь