DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра клінічної лабораторної діагностики >
Навчальні матеріали та презентації. (Лабораторна діагностика) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10077

Название: Загальні питання біохімії. Основи ензимології та метаболізм вуглеводів. Обмін речовин та енергії. Модуль 1
Авторы: Павлов, Сергій Васильович
Біленький, Сергій Андрійович
Горбачова, Світлана Василівна
Дата публикации: 2018
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Загальні питання біохімії. Основи ензимології та метаболізм вуглеводів. Обмін речовин та енергії. Модуль 1 : практикум для самостійної аудиторної та позааудиторної підготовки до практичних занять і ліцензійного іспиту “Крок-Б” / С. В. Павлов, С. А. Біленький, С. В. Горбачова [та ін.] ; за заг. ред. Павлова С. В. – Запоріжжя : [ЗДМУ], 2018. – 87 с.
Аннотация: Запропонований практикум є необхідним навчальним посібником для вивчення клінічної біохімії студентами третього курсу ІІ медичного факультету спеціальності “Лабораторна діагностика”. Практикум містить тематичний план лекцій та практичних занять з модулю 1. Для кожного заняття вказана актуальність теми, що вивчається, мета заняття, перелік теоретичних питань для підготовки. Обов’язковими елементами викладення змісту виконання лабораторних робіт є детальне роз’яснення принципів методу та безпосередньо методики виконання роботи, клініко-діагностичне значення методу в практичній медицині. Крім того, практикум містить тестовий контроль вихідного рівня знань і тести ліцензійного іспиту “КРОК-Б”. Зміст і об’єм практикуму відповідають кількості годин, які відведені на вивчення модулю 1 змісту відповідних розділів робочої програми з клінічної біохімії для студентів спеціальності “Лабораторна діагностика” в умовах кредитно-модульної системи навчання. В практикумі міститься вся необхідна інформація щодо індивідульної самостійної роботи студентів, а також питання для підготовки до складання змістових модулів та підсумкового модульного контролю з модулю 1. Все вище зазначене допоможе студентам при підготовці до практичних занять, модульного контролю та здачі ліцензійного іспиту “КРОК-Б”.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10077
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Лабораторна діагностика)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Практикум биохимии М 1 2018.pdf769,88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь