DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра іноземних мов >
Навчальні матеріали та презентації. (Іноземні мови) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10153

Название: Англійська мова: навч.-метод. посіб. для студентів II курсу фармац. ф-тів спец. 226 «Фармація, промислова фармація»
Авторы: Орел-Халік, Юлія Владиславівна
Гордієнко, Олена В'ячеславівна
Жаворонкова, Вікторія Василівна
Дата публикации: 2018
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Англійська мова: навч.-метод. посіб. для студентів II курсу фармац. ф-тів спец. 226 «Фармація, промислова фармація» / уклад. : О. В. Гордієнко, В. В. Жаворонкова, Ю. В. Орел-Халік. ‒ Запоріжжя : [ЗДМУ], 2018. ‒ 70 с.
Аннотация: Методичний посібник для студентів розроблені згідно з вимогами до освітньо–кваліфікаційних характеристик та примірної програми навчальної дисципліни підготовки фахівців другого магістерського рівня вищої освіти “Іноземна мова за професійним спрямуванням” ”(Англійська, Німецька, Французька), яка затверджена Заступником Міністра охорони здоров’я України від 05.10.16 О. Лінчевським та розроблена на базі опорної кафедри латинської та іноземних мов Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького. Метою викладання дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням» є забезпечення та формування у студентів професійної мовленнєвої компетенції, що сприятиме їхньому ефективному функціонуванню у культурному розмаїтті навчального та професійного середовища. Основною метою вивчення навчальної дисципліни студентами Запорізького державного медичного університету є практичне оволодіння іноземною мовою при засвоєнні фахової тематики, яка визначена навчальною програмою. Методичний посібник призначений для студентів при підготовці до практичних занять з дисципліни “Іноземна мова за професійним спрямуванням” ІІ курсу фармацевтичного факультету спеціальності: 226 «Фармація» і «Технології парфумерно-косметичних засобів» Методичний посібник для студентів містить 15 розроблених практичних занять з 3 змістових модулів: «Серцево-судинні ліки», «Шлунково-кишкові ліки», «Ліки проти інфекційних захворювань» та матеріали для проведення диференційованого заліку, які складаються з 15 оригінальних англомовних медичних текстів, лексичний матеріал яких охоплює тематику робочої програми, перелік допоміжної літератури для опрацювання матеріалу , а також додатки з граматичним матеріалом. Розроблені заняття забезпечують володіння загальновживаною та термінологічною лексикою, граматикою англійської мови, набуття навичок читання та усного і письмового перекладу текстів за фахом, вміння розуміти англійську мову як при безпосередньому спілкуванні, так і у аудіо запису, діалогічно та монологічно спілкуватися в межах тем, зазначених програмою. Методичний посібник для студентів містять розроблені практичні заняття з дисципліни “Іноземна мова за професійним спрямуванням” ІІ курсу фармацевтичного факультету спеціальності: 226 «Фармація» і «Технології парфумерно-косметичних засобів». Практичні заняття розроблені згідно з вимогами до освітньо–кваліфікаційних характеристик та примірної програми навчальної дисципліни підготовки фахівців другого магістерського рівня вищої освіти “Іноземна мова за професійним спрямуванням”. Методичний посібник є однією з форм допомоги студентам в оволодінні учбовим матеріалом навчальних занять в рамках даного курсу.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10153
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Іноземні мови)

Файлы этого ресурса:

Нет файлов, ассоциированных с этим ресурсом.

View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь