DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра фармакогнозії, фармакології та ботаніки >
Навчальні матеріали та презентації. (Фармакогнозія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10160

Название: Анатомія рослин
Авторы: Корнієвський, Юрій Іванович
Корнієвська, Валентина Григорівна
Ключевые слова: анатомія рослин
фармацевтична ботаніка
олімпіада
Дата публикации: Май-2019
Издатель: ЗДМУ
Библиографическое описание: Анатомія рослин : навчальний посібник з фармацевтичної ботаніки для підготовки студентів 2-3 курсів до олімпіади / уклад. Ю. І. Корнієвський, В. Г. Корнієвська. – Запоріжжя: ЗДМУ, 2019. – 112 с.
Аннотация: Фармацевтична ботаніка - базова медико-біологічна дисципліна медичних і фармацевтичних вищих навчальних закладів, пов’язана з хімією, біологією, фармакогнозією, мікробіологією, фітотерапією, технологією фітопрепаратів, косметологією та іншими дисциплінами. Вона закладає знання та практичні навички, які знаходять своє втілення і поповнення при розгляді питань пошуку джерел природних біологічно активних речовин, їх біосинтезу, виділення, встановлення структури та властивостей, виготовлення фітопрепаратів, їх застосування тощо. На відміну від модульного контролю, заліків, дослідницької діяльності, участі в наукових студентських конференціях, написання рефератів олімпіади охоплюють більш широке коло знань із фармацевтичнрої ботаніки та сприяють розвитку більш широкої ерудиції. Підготовка до олімпіад повинна бути серйозною, багаторічною та систематичною, щоб студенти отримали гарні результати необхідно розпочинати підготовку з перших занять, що спонукало нас до створення навчально-методичного посібника.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10160
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Фармакогнозія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
13 Анатомія для олімпіади.doc15,54 MBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь