DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра фармакогнозії, фармакології та ботаніки >
Навчальні матеріали та презентації. (Фармакогнозія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10161

Название: Фармацевтична ботаніка. Анатомія і морфологія рослин
Авторы: Корнієвська, Валентина Григорівна
Корнієвський, Юрій Іванович
Панченко, Світлана Валеріївна
Мазулін, Георгій Владиленович
Ключевые слова: фармацевтична ботаніка
анатомія рослин
морфологія
Дата публикации: Сен-2019
Издатель: ЗДМУ
Библиографическое описание: Фармацевтична ботаніка. Анатомія і морфологія рослин : методичні рекомендації для студентів іноземних громадян до самопідготовки і виконання практичних робіт здобувачами вищої освіти денної форми навчання спеціальності «Фармація» / авт.-уклад. В. Г. Корнієвська, Ю. І. Корнієвський, С. В. Панченко, Г.В. Мазулін. – Запоріжжя : ЗДМУ, 2019. – 85 с.
Аннотация: Актуальність. Відповідно до вимог галузевого стандарту вищої освіти фармацевтична ботаніка виконує роль базової біологічної дисципліни для певних професійно орієнтованих та спеціальних дисциплін і закладає основи вивчення студентами: фармакогнозії, деяких модулів органічної хімії, біологічної, таксономічної, фізичної, колоїдної хімії, мікробіології та імунології, фармтехнології, ресурствознавства лікарських рослин, аптечної технології ліків, забезпечення якості лікарських засобів, технології лікарських препаратів промислового виробництва, біофармації, фармакології, клінічної фармації, біотехнології тощо та таких курсів за вибором як технологія лікарських косметичних засобів, ветеринарна фармація, технологія гомеопатичних лікарських засобів в фармації тощо. Програмою передбачена інтеграція викладання з цими дисциплінами та формування умінь щодо застосовування знань з фармацевтичної ботаніки в процесі подальшого навчання, а також у професійній діяльності. Фармацевтична ботаніка також сприяє формування у студентів дбайливого ставлення до навколишнього середовища, раціонального використання рослинних ресурсів та їх охорони. Фармацевтична ботаніка базується на вивченні студентами біології з основами генетики, екології, анатомії та фізіології, неорганічної хімії, інформаційної технології у фармації, латинської і української мови, біофізики й інтегрована з цими дисциплінами.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10161
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Фармакогнозія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Протокол анатомія БОТАНІКА укр. іноземн..docx7,12 MBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь