DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра іноземних мов >
Навчальні матеріали та презентації. (Іноземні мови) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10171

Название: Англійська мова та англійська мова за професійним спрямуванням: метод. посіб. до виконання самостійної роботи студентами фармац. ф-ту спеціальностей «Фармація, промислова фармація» та «Технологія парфумерно-косметичних засобів»
Авторы: Орел-Халік, Юлія Владиславівна
Гордієнко, Олена В'ячеславівна
Жаворонкова, Вікторія Василівна
Дата публикации: 2018
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Англійська мова та англійська мова за професійним спрямуванням: метод. посіб. до виконання самостійної роботи студентами фармац. ф-ту спеціальностей «Фармація, промислова фармація» та «Технологія парфумерно-косметичних засобів» заочної форми навч. (термін навч. 4,5;5,5років) / Уклад. : О.В. Гордієнко, Ю. В. Орел-Халік, В. В. Жаворонкова. ‒ Запоріжжя : ЗДМУ, 2018. ‒ 78 с.
Аннотация: Проблема підготовки фахівців, які б володіли іноземною мовою професійно, є однією з важливих завдань фахової підготовки у вищій школі. Професійна самореалізація та відповідне життя індивіду здебільш залежить від його професійної компетенції, вміння адаптуватися, реалізовувати свої професійні здібності, нахили, інтереси, бути мобільним в професійному самовизначенні та кар’єрі. Іноземна мова наближує ситуацію навчального процесу до реальних умов, що породжує потребу в знаннях, їх практичному застосуванні й забезпечує персональну зацікавленість студентів, перехід від пізнавальної мотивації до професійної. Самостійна робота студентів заочного відділення з дисциплін «Іноземна мова» та «Іноземна мова за професійним спрямуванням» є складовою навчального процесу, важливим чинником, який формує вміння навчатися,сприяє активізації засвоєння студентом знань. Самостійна робота студентів є основним засобом опанування навчального матеріалу у позааудиторний час. Мета самостійної роботи студентів — сприяти засвоєнню в повному обсязі навчальної програми та формуванню самостійності як важливої професійної якості, сутність якої полягає в умінні систематизувати, планувати та контролювати власну діяльність.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10171
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Іноземні мови)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Navchalno-metodychnyi posibnyk do samostiinoi roboty.pdf536,5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь