DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра психіатрії, психотерапії, загальної та медичної психології, наркології та сексології >
Навчальні матеріали та презентації. (Психіатрія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10264

Название: Психічні та поведінкові розлади внаслідок вживання психоактивних речовин
Авторы: Сафонов, Дмитро Миколайович
Ключевые слова: психіатрія
вживання психоделічних психоактивних речовин
наркоманія
Психічні та поведінкові розлади
Дата публикации: 2019
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Сафонов Д. М. Психічні та поведінкові розлади внаслідок вживання психоактивних речовин: навч. посіб. для лікарів-спеціалістів лікувального профілю, що проходять перепідготовку відповідно до вимог освітньо-кваліфікаційної характеристики лікаря-спеціаліста зі спеціальності «Психіатрія» / Д. М. Сафонов. - Запоріжжя, 2019. - 94 с.
Аннотация: Навчальний посібник складений відповідно до «Освітньо-професійної програми вищої освіти». Посібник підготовлений згідно з матеріалами, розробленими викладацьким складом кафедри психіатрії, психотерапії, загальної та медичної психології, наркології та сексології Запорізького державного медичного університету, згідно робочої програми курсів спеціалізації за фахом «Психіатрія». Автори виходили з сучасних вимог до викладання, контролю теоретичних знань, умінь і практичних навичок в умовах кредитно-трансферної системи оцінки навчання. У матеріалах навчального посібнику особливу увагу приділено психічним та поведінковим розладам в наслідок вживання психоделічних психоактивних речовин, як найменш вивченим у клінічному аспекті та таким, що набувають популярності серед споживачів наркотичних речовин. З огляду на прогресивний розвиток психіатрії та наркології, зміни вимог до фахівців, даний посібник з часом не повністю відповідатиме педагогічним і професійним потребам, тому він буде вдосконалюватися і доповнюватися.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10264
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Психіатрія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
!1 Структурований текст навчального посібника з наркології.pdf2,31 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь