DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра медичної фізики, біофізики та вищої математики >
Наукові праці. (Медичної фізики) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10486

Название: Формування матриці компетентностей з дисципліни «Вища математика і статистика» (напрямок підготовки магістра, галузь знань 22 «Охорона здоров’я», спеціальність 226 «Фармація, промислова фармація»)
Авторы: Прокопченко, Олександр Євгенович
Кожан, Олена Євгеніївна
Мікаєлян, Геннадій Ромеович
Іванченко, Олена Зенонівна
Мельнікова, Оксана Зенонівна
Лукіна, Ганна Михайлівна
Ключевые слова: матеріали конференцій
Дата публикации: 2019
Издатель: Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського
Библиографическое описание: Формування матриці компетентностей з дисципліни «Вища математика і статистика» (напрямок підготовки магістра, галузь знань 22 «Охорона здоров’я», спеціальність 226 «Фармація, промислова фармація») / О. Є. Прокопченко, О. Є. Кожан, Г. Р. Мікаєлян, О. З. Іванченко, О. З. Мельнікова, Г.М. Лукіна // Інновації у вищій медичній та фармацевтичній освіті України (з дистанційним під’єднанням ВМ(Ф)НЗ України за допомогою відеоконференц-зв’язку) : матеріали XVІ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю (Тернопіль, 16–17 трав. 2019 р.). – Тернопіль : ТНМУ, 2019. – С. 128.
Аннотация: Матриця компетентностей є обов’язковим структурним елементом, що динамічно змінюється та пов'язаний з актуалізацією, оптимізацією, підвищенням рівня ефективності навчального процесу. Матриця як стандарт віддзеркалює очікувані результати навчання, але не завжди містить конкретні елементи щодо мотивації та не акцентує увагу на зворотному зв’язку між суб’єктами і об’єктами навчального процесу. Основна частина. Нами було проведено аналіз поняття «компетентність» (компетенція) в порівнянні з категоріями «знання, уміння, навички», визначена роль мотивації та окремих елементів мотиваційного менеджменту в системі формування матриці компетентностей на прикладі дисципліни «Вища математика і статистика».
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10486
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Медичної фізики)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Прокопченко_128.pdf202,1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь