DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра природничих дисциплін для іноземних студентів та токсикологічної хімії >
Наукові праці. (Природничих дисциплін) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10589

Название: 4-r-3-тіо-1,2,4-тріазоли з індольним фрагментом – перспективний клас сполук
Авторы: Гоцуля, Андрій Сергійович
Носуленко, Інна Степанівна
Малецька, Олена Романівна
Заїка, Є. О.
Дата публикации: 2019
Издатель: Х. : Національний фармацевтичний університет
Библиографическое описание: Гоцуля А. С. 4-r-3-тіо-1,2,4-тріазоли з індольним фрагментом – перспективний клас сполук / А. С. Гоцуля, І. С. Носуленко, О. Р. Малецька, Є. О. Заїка // Сучасна фармація: історія, реалії та перспективи розвитку : матеріали наук.-практ. конференції з міжнар. участю, присвяченої 20-й річниці заснування Дня фармацевтичного працівника України, м. Харків, 19-20 вересня 2019 р. : у 2 т. – Х. : НФаУ, 2019. – Т. 1. - С. 60-62.
Аннотация: Пошук нових біологічно активних речовин та створення на їх основі ефективних та безпечних лікарських засобів є важливою задачею сучасної фармацевтичної галузі. Як ві- домо, сполуки, які містять у своїй структурі гетероциклічний фрагмент, є досить поширени- ми в живій природі та проявляють різнобічну біологічну активність. Крім того, вони є цікавими з точки зору можливостей структурної модифікації та реакційної здатності. Аналіз літературних джерел останніх років сміливо демонструє перспективність досліджень, які пов’язані з синтезом та дослідженням властивостей органічних сполук, структура яких ство- рена на основі індолу або 1,2,4-тріазолу. Привертає увагу і той факт, що методи які описують формування гетероциклічної системи з зазначеними гетероциклічними синтонами, представлені фрагментарно та не дають цілісного уявлення про цей процес. Враховуючи вище згадане, розробка методів синтезу та дослідження особливостей хімічної модифікації молекул, які поєднують індольний та тріазольний гетероцикли, є актуальними.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10589
Располагается в коллекциях:Студентське наукове товариство: статті, доповіді, тези
Наукові праці. (Фармакогнозія)
Наукові праці. (Природничих дисциплін)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Гоцуля_60.pdf243,98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь