DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра медичної фізики, біофізики та вищої математики >
Наукові праці. (Медичної фізики) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10762

Название: Визначення показника рівня «математизації» на прикладі результатів порівняльного аналізу навчальних дисциплін «Вища математика і статистика», «Фармакологія», «Клінічна фармакологія»
Авторы: Прокопченко, Олександр Євгенович
Кожан, Олена Євгеніївна
Мікаєлян, Геннадій Ромеович
Приходько, Олександр Васильович
Ключевые слова: матеріали конференцій
Дата публикации: 2019
Издатель: Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського
Библиографическое описание: Визначення показника рівня «математизації» на прикладі результатів порівняльного аналізу навчальних дисциплін «Вища математика і статистика», «Фармакологія», «Клінічна фармакологія» / О. Є. Прокопченко, О. Є Кожан, Г. Р. Мікаєлян, О. В. Приходько // Інновації у вищій медичній та фармацевтичній освіті України (з дистанційним під’єднанням ВМ(Ф)НЗ України за допомогою відеоконференц-зв’язку) : матеріали XVІ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю (Тернопіль, 16–17 трав. 2019 р.). – Тернопіль : ТНМУ, 2019. – С. 218.
Аннотация: «Вища математика і статистика» є загально визнаною фундаментальною навчальною дисципліною. Враховуючи, за формальними ознаками, існуючі міжпредметні зв’язки запропоновано до розгляду визначення та аналіз поняття «Рівень математизації», що характеризує ступінь «проникнення» математичного понятійного апарату та прикладних математичних знань в профільні дисципліни. «Математизація» як поняття означає ступінь використання математичних термінів та понять в навчальному процесі. Рівень математизації це не лише констатація самого факту застосування математики, але допоміжний показник або фактор який дозволяє поєднувати дисципліни на рівні міжпредметних зв'язків, надаючи перспективні методи опрацювання навчальної та прикладної інформації.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10762
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Медичної фізики)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Прокопченко_218.pdf191,23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь