DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра клінічної фармації, фармакотерапії, фармакогнозії та фармацевтичної хімії ННІПО >
Наукові праці. (Клінічна фармація ННІПО) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10974

Название: Маркетингові дослідження ринку препаратів для лікування посттравматичного стресового розладу
Авторы: Остапенко, Андрій Олексійович
Яковлева, Ольга Станіславівна
Дата публикации: 2018
Издатель: Х. : Національний фармацевтичний університет
Библиографическое описание: Остапенко А. О. Маркетингові дослідження ринку препаратів для лікування посттравматичного стресового розладу / Остапенко А. О., Яковлева О. С. // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. праць. – Харків, 2018. – вип. 5. – С. 279-284.
Аннотация: Посттравматичні стресові розлади (ПТСР) в нашій країні, переважно, пов’язані з військовим конфліктом i, відповідно, тривалим перебуванням в емоційно напруженій, невизначеній ситуації очікування лиха. За висновками міжнародної організації the Assessment Capacities Project (ACAPS), що наведені в огляді Global Emergency Overview, станом на березень 2015 р., понад 5 млн. мешканців якимось чином були залучені до цих травматичних подій; понад мільйон стали внутрішніми мігрантами. Аналіз особливостей перебігу ПТСР виявив, що у його структурі найбільш поширеними були пролонгована депресивна реакція та тривожно-депресивна реакція. Тобто у більшості хворих на ПТСР спостерігається депресивна симптоматика, що потребує психофармакотерапевтичного втручання з застосуванням антидепресантів (АД), як основної групи препаратів. Тому метою дослідження стало проведення маркетингового аналізу вітчизняного ринку ЛЗ антидепресивної дії для наукового обґрунтування підходів до забезпечення економічної та фізичної доступності ліків.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/10974
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Лаб. медицина ННІПО)
Наукові праці. (Клінічна фармація ННІПО)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Остапенко_279.pdf2,17 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь