DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра іноземних мов >
Наукові праці. (Іноземні мови) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/11101

Название: Науково-дослідна діяльність як форма розвитку професійної компетентності студентів
Авторы: Орел-Халік, Юлія Владиславівна
Кришталь, В. М.
Ключевые слова: науко-дослідна діяльність
наукова компетентність
освітній рівень
підготовка фахівців
Дата публикации: 2016
Издатель: Одеса : Південна фундація педагогіки
Библиографическое описание: Орел-Халік Ю. В. Науково-дослідна діяльність як форма розвитку професійної компетентності студентів / Ю. В. Орел-Халік, В. М. Кришталь // Пріоритети розвитку педагогічних та психологічних наук у ХХІ столітті : зб.наук. робіт учасників міжнар. наук.-практ. конф., м. Одеса, 18-19 берез. 2016 р. – Одеса : Південна фундація педагогіки, 2016. – С.91-94.
Аннотация: На даному етапі розвитку суспільства особлива роль відводиться формуванню належної професійної компетентності студентів, зумовлена складним суспільно-політичним становищем України та її вступом до Європейського Союзу. Поступове переймання європейської політики, економіки, а також культурної спадщини, призвели до зміни характеру праці спеціалістів і , як наслідок, збільшення вимог та нових завдань до освітнього рівня підготовки фахівців у вищій школі. Науково-дослідницька діяльність студентів є однією з рушійних сил на шляху формування студентами пошуково-дослідницької та творчої роботи, розвитку організаторських умінь і навичок, що допоможе майбутнім спеціалістам виховати у собі професійну компетентність. Адже, сьогодні фахівець повинен не тільки якісно робити свою роботу, а й володіти комунікативними функціями, вміти налагоджувати міжособистісні стосунки тощо.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/11101
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Іноземні мови)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
tezy_Orel-Khaliq+Kryshtal_Odessa.pdf109,09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь