DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра медбіології, паразитології та генетики >
Навчальні матеріали та презентації. (Медбіологія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/11229

Название: Біологія з основами генетики
Авторы: Приходько, Олександр Борисович
Стеблюк, Маргарита Вікторівна
Ємець, Тетяна Іванівна
Павлiченко, Вiктор Iванович
Малєєва, Ганна Юріївна
Дата публикации: 2015
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Біологія з основами генетики : навч.-метод. посіб. для студ. фарм. ф-тів спец. : „Фармація”, „Технологія парфумерно-косметичних засобів” / О. Б. Приходько, М. В. Стеблюк, Т. І. Ємець та ін. - Запоріжжя : ЗДМУ, 2015. – 158 с.
Аннотация: Навчально-методичний посібник призначений для використання при проведенні практичних занять студентами фармацевтичного факультету, котрі вивчають біологію з основами генетики за кредитно-модульною системою відповідно до вимог Болонського процесу, що дозволить оптимізувати якість підготовки до занять та здачі тематичних блоків для присвоєння залікових кредитів. Актуальність видання посібника зумовлена відсутністю підручника, який би відтворював останні досягнення у вивченні окремих питань з молекулярної біології, генетики та паразитології, а також відповідав би вимогам сучасної навчально-методичної літератури. У посібнику автори намагалися сконцентрувати весь комплекс теоретичних знань з предмету, що необхідні студентам-фармацевтам при вивченні біохімії, ботаніки, мікробіології, фізіології, фармакогнозії та інших дисциплін, а також засвоєнні практичних навичок з молекулярної біології, генетики та паразитології. Для оцінювання рівня підготовки студентів можуть бути використані тестові завдання, індивідуальна співбесіда, вирішення ситуаційних завдань. Оцінка успішності студента за дисципліною є рейтинговою та виставляється за багатобальною шкалою. Підсумковий контроль засвоєння змістових модулів здійснюється після їхнього завершення. Матеріали тем, винесених на самостійне вивчення, включені в завершальний тестовий контроль, відповідно до модуля. Самостійна робота студентів (СРС) враховується при завершенні навчального семестру.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/11229
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Медбіологія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
18Біологія з основами генетики15.pdf1,36 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь