DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра медбіології, паразитології та генетики >
Навчальні матеріали та презентації. (Медбіологія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/11230

Название: Лабораторна діагностика паразитарних інвазій
Авторы: Приходько, Олександр Борисович
Булик, Р. Є.
Павлiченко, Вiктор Iванович
Ємець, Тетяна Іванівна
Дата публикации: 2015
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Лабораторна діагностика паразитарних інвазій : навч.-метод. посіб. для студ. 4 курсу мед. ф-тів спец. „Лабораторна діагностика ” / О. Б. Приходько, Р. Є. Булик, В. І. Павліченко, Т. І. Ємець. - Запоріжжя : ЗДМУ, 2015. – 113 с.
Аннотация: Навчально-методичний посібник призначений для використання при проведенні практичних занять студентами медичного факультету спеціальності «Лабораторна діагностика», які вивчають лабораторну діагностику паразитарних інвазій за кредитно-модульною системою відповідно до вимог Болонського процесу, що дозволить оптимізувати якість підготовки до занять та здачі тем для присвоєння залікових кредитів. Актуальність видання посібника зумовлена відсутністю підручника, який би відтворював останні досягнення у вивченні окремих питань з лабораторної діагностики паразитарних інвазій, а також відповідав би вимогам сучасної навчально-методичної літератури. У посібнику автори намагалися сконцентрувати весь комплекс теоретичних знань з вивчення морфологічних особливостей дорослих паразитів, їхніх личинок та яєць, що необхідні студентам-лаборантам для визначення їх у біологічному матеріалі та оволодіння сучасними методами лабораторної діагностики паразитарних інвазій. Для оцінювання рівня підготовки студентів можуть бути використані тестові завдання, індивідуальна співбесіда, вирішення ситуаційних задач. Оцінка успішності студента за дисципліною є рейтинговою та виставляється за багатобальною шкалою.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/11230
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Медбіологія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
17ЛАБОРАТОРНА ДІАГНОСТИКА2015.pdf789,41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь