DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра терапії та кардіології ННІПО >
Навчальні матеріали та презентації. (Терапія та кардіологія ННІПО) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/1129

Название: Організація навчального процесу лікарів-інтернів за фахом «загальна практика-сімейна медицина» на базі стажування
Авторы: Кривенко, Віталій Іванович
Пахомова, Світлана Петрівна
Федорова, Олена Петрівна
Непрядкіна, Ірина Василівна
Гріненко, Тетяна Юріївна
Колесник, Михайло Юрійович
Чорна, Інна Володимирівна
Ключевые слова: лікарі-інтерни
сімейна медицина
бази стажування
навчальний процес
Дата публикации: 2014
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Організація навчального процесу лікарів-інтернів за фахом "Загальна практика-сімейна медицина" на базі стажування: навч.-метод. посіб. для керівників заочного періоду навчання / В. І. Кривенко [та ін.].- Запоріжжя : [ЗДМУ], 2014. – 65 с.
Аннотация: Кафедра сімейної медицини та терапії факультету післядипломної освіти разом з деканатом післядипломної освіти університету планує публікацію низки методичних матеріалів з основних питань організації інтернатури за фахом “загальна практика – сімейна медицина”. Третє видання присвячене питанням організації інтернатури та практичної підготовки майбутніх фахівців первинної ланки охорони здоров’я в період очного та заочного навчання.
Описание: В інтернатурі підготовка сімейного лікаря проводиться за двадцятьма трьома спеціальнос-тями. Проте необхідно чітко усвідомити, що спеціальність „загальна практика – сімейна медици-на” не можна розглядати як суму знань з терапії, педіатрії, хірургії, акушерства, офтальмології і т. ін.. Щоб стати повноцінною фігурою первинної ланки охорони здоров’я, лікар загальної практики-сімейної медицини повинен не тільки вміти проводити діагностику, профілактику та лікування захворювань, але й бути кваліфікованим психологом, мати навички соціального працівника, володіти даром переконання, бути наставником щодо здорового способу життя, вміти захищати своїх пацієнтів від агресії медичного світу. Від скоординованості дій професорсько-викладацького складу вузу та працівників усіх гілок охорони здоров’я, перш за все базових керівників заочного періоду навчання, залежить ефективність підготовки майбутнього фахівця з питань загальної практики – сімейної медицини.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/1129
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Терапія та кардіологія ННІПО)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
BK, SMTiK, 2014.pdf736,25 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь