DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Центр підготовки іноземних громадян >
Наукові праці. (ЦПІГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/11435

Название: Новітні методи вивчення української мови як іноземної
Авторы: Молчанова, Інеса Валеріївна
Ключевые слова: українська мова як іноземна
іноземні студенти
методика викладання
Дата публикации: 2020
Издатель: Львів : Львівський науковий форум
Библиографическое описание: Молчанова І. В. Новітні методи вивчення української мови як іноземної / І. В. Молчанова // Перспективи розвитку сучасної науки та освіти (частина І) : матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 15-16 черв. 2020 р. – Львів : Львів. наук. форум, 2020. – С. 59-61.
Аннотация: Питання методики викладання української мови іноземним студентам у вищих навчальних закладах Східної Європи є наразі дуже актуальним питанням, бо має багато невирішених проблем. Українська мова сьогодні є не просто частиною культури іноземних громадян, які здобувають вищу освіту в українських вищих навчальних закладах, але це і запорука успіху майбутньої кар’єри студентів. Досягнення високого рівня володіння українською мовою не можливе без фундаментальної мовної підготовки у вищій школі. Складна ситуація викладання української мови іноземним громадянам у нашій державі вимальовується досить виразно. Не говорити про неї — означає не помічати нагальної проблеми, яка існуватиме до тих пір, поки у вищих навчальних закладах не буде перебудована методика навчання студентів української мови як іноземної.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/11435
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (ЦПІГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
59-61.pdf1,54 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь