DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра технології ліків >
Наукові праці. (Технологія ліків) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/11465

Название: Термогравіметричні дослідження м’якої лікарської форми з піроктон оламіном та нафталаном знесмоленим
Авторы: Солодовник, В. А.
Бурлака, Богдан Сергійович
Гладишев, Віталій Валентинович
Ключевые слова: себорейний дерматит
клінічна дерматологія
піроктон оламін
Дата публикации: 2020
Издатель: Харків : НФаУ
Библиографическое описание: Солодовник В. А. Термогравіметричні дослідження м’якої лікарської форми з піроктон оламіном та нафталаном знесмоленим / В. А. Солодовник, Б. С. Бурлака, В. В. Гладишев // Застосування методів лікування і апіпрепаратів у медичній, фармацевтичній та косметичній практиці : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті акад. УАН О. І. Тихонова, м. Харків, 25 берез. 2020 г. – Харків : НФаУ, 2020. – С. 218-220.
Аннотация: Питання терапії хворих на себорейний дерматит з враженням волосистої частини голови залишаються в центрі уваги клінічної дерматології, що обумовлено, в першу чергу, значною поширеністю патології серед населення країн світу та небажаних медико-соціальних наслідків. Основна етіотропна фармакотерапія хворих на себорейний дерматит здійснюється застосуванням топічних лікарських засобів, серед яких домінують препарати кетоконазолу, а решту складають препарати пірітіон цинку і його комбінації з кетоконазолом. При цьому відзначається досить короткочасний або слабкий ефект від їх застосування, що пов'язують з досить тривалим застосуванням вищенаведених активних фармацевтичних інгредієнтів і вірогідним розвитком резистентності патогенних мікроорганізмів до цих препаратів.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/11465
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Технологія ліків)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
218-220.pdf978,94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь