DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра соціальної медицини, громадського здоров’я, медичного та фармацевтичного права >
Навчальні матеріали та презентації. (Соціальна медицина) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/11735

Название: Методика проведення фінансового аналізу господарської діяльності стоматологічної організації. Модуль 1 : метод. розробки до практ. заняття з дисципліни «Економіка охорони здоров'я» для студ. 5 курсу спец. «Стоматологія»
Авторы: Петрихін, Валерій Петрович
Дата публикации: 2018
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Методика проведення фінансового аналізу господарської діяльності стоматологічної організації. Модуль 1 : метод. розробки до практ. заняття з дисципліни «Економіка охорони здоров'я» для студ. 5 курсу спец. «Стоматологія» / Уклад. В. П. Петрихін. - Запоріжжя: ЗДМУ, 2018. – 13 с.
Аннотация: У сучасних економічних умовах медичним установам з різними формами власності необхідно шукати нові шляхи підвищення ефективності їх діяльності. В умовах ринку істотно розширюється економічна діяльність медичних підприємств, росте потреба у своєчасній, якісній інформації відносно їх стану. В зв'язку з цим зростає роль фінансового аналізу їх господарської діяльності. Це в основному є процес, побудований на вивченні даних доступної звітно-облікової інформації про фінансовий стан медичних установ і результатів їх діяльності у минулому з метою оцінки майбутніх умов і результатів їх функціонування.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/11735
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Соціальна медицина)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Финансир в стомат укр..pdf300,82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь