DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра патологічної анатомії і судової медицини >
Наукові праці. (Патанатомія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/11738

Название: Необхідність усунення розбіжностей у кваліфікації ступенів тяжкості тілесних ушкоджень
Авторы: Голубович, Леонід Львович
Голубович, Андрій Леонидович
Зубко, Марія Дмитрівна
Ключевые слова: критерії
експертиза
живі особи
ступені тяжкості
Дата публикации: 2017
Издатель: Одеса
Библиографическое описание: Голубович Л. Л. Необхідність усунення розбіжностей у кваліфікації ступенів тяжкості тілесних ушкоджень / Л. Л. Голубович, А. Л. Голубович, М. Д. Зубко // Нові сучасні підходи до вирішення проблем механічної травми: зб. матеріалів наук.-практ. конференції з міжнар. участю. – Одеса : 2017. – С. 71-74.
Аннотация: Правила судово-медичного визначення ступеня тяжкості тілесних ушкоджень, затверджені наказом МОЗ України від 17 01.1995 року № 6 [1], перебувають у незмінному вигляді вже понад двадцять років. З тих пір корінних змін зазнали Кримінально-процесуальний і Кримінальний кодекси України [2], у відповідності з якими повинні перебувати і вказані правила. Але якщо Кодекси України частково змінювались, доповнювались або звільнялись від зайвого вже кілька разів (останній раз у січні 2013 року), то правила залишаються застарілими і вже мало кого влаштовують. Особливо це стало помітним за останні півтора десятиріччя, коли значно активізувалась адвокатська служба. До адвокатури прийшли дуже активні, грамотні і наполегливі співробітники, які багато чого не розуміють у питаннях обстеження живих осіб і вимагають в судових засіданнях кваліфікованих пояснень від судово-медичних експертів.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/11738
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Патанатомія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Голубович тезисы.pdf132,9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь