DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра фармацевтичної, органічної та біоорганічної хімії >
Наукові праці. (Фармацевтична хімія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/11810

Название: Щодо стандартизації таблеток «Лізиній»
Авторы: Бідненко, Олександр Сергійович
Гулевська, О. О.
Ключевые слова: тези доповідей
Дата публикации: 2016
Издатель: Запорізький національний університет
Библиографическое описание: Бідненко О. Щодо стандартизації таблеток «Лізиній» / О. Бідненко, О. Гулевська; наук. керівник: д. фарм. н., проф. Кучеренко Л. І. // Актуальні проблеми та перспективи розвитку природничих, медичних та фармацевтичних наук : зб. тез доповідей V регіон. наук.-практ. конференції студентів, аспірантів та молодих учених, присвяченої 30-річчю біолог. фак-ту ЗНУ ( м. Запоріжжя, 26 листопада 2016 р. ). - Запоріжжя : ЗНУ, 2016. – С. 27-28.
Аннотация: Серцево-судинні захворювання (ССЗ) є основною причиною смерті в усьому світі: ні з якоїсь іншої причини щорічно не вмирає стільки людей, скільки від ССЗ. За оцінками, в 2015 році від ССЗ померло 17,5 мільйона чоловік, що склало 31% всіх випадків смерті в світі. З цього числа 7,4 мільйона чоловік померли від ішемічної хвороби серця і 6,7 мільйона чоловік в результаті інсульту. Метаболічни порушення які лежать в основі патологічних процесів впливають на доставку кисню, знижують швидкість утилізаціі глюкози,та на швидкість поглинання вільних жирніх кіслот. Метою нашого дослідження стала розробка методів стандартизації, зокрема ідентифікації та кількісного визначення вмісту діючої речовини в отриманих таблетках спектрофотометричним методом.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/11810
Располагается в коллекциях:Студентське наукове товариство: статті, доповіді, тези
Наукові праці. (Фармацевтична хімія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Бідненко27.pdf715 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь