DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра патологічної фізіології з курсом нормальної фізіології >
Наукові праці. (Патологічна фізіологія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/11813

Название: Методичний підхід до вивчення будови плаценти щурів у II періоді вагітності
Авторы: Крашевський, Артем Володимирович
Ключевые слова: тези доповідей
Дата публикации: 2016
Издатель: Запорізький національний університет
Библиографическое описание: Крашевський А. Методичний підхід до вивчення будови плаценти щурів у II періоді вагітності / А. Крашевський; наук. керівник: д. м. н., проф. Кущ О. Г. // Актуальні проблеми та перспективи розвитку природничих, медичних та фармацевтичних наук : зб. тез доп. V регіон. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених, присвяч. 30-річчю біол. ф-ту ЗНУ ( м. Запоріжжя, 26 листоп. 2016 р. ). - Запоріжжя : ЗНУ, 2016. – С. 97-99.
Аннотация: В наш час стає все більш очевидним, що проблеми ембріонального розвитку займають провідне місце в охороні здоров’я дітей. Різноманітні зміни, що відбуваються в організмі матері при стресових ситуаціях та інших екстремальних впливах, викликають відповідні адаптивні зміни в провізорних органах і, відповідно, в дефінітивних тканинах зародка. В численних дослідженнях встановлено, що багато хвороб, які виникають в різні періоди онтогенезу, є результатом порушень, що відбувалися у внутрішньоутробному періоді. Їх діагностика і профілактика неможливі без достатнього знання особливостей структури материнсько-плодових взаємовідносин і фізіології провізорних органів.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/11813
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Патологічна фізіологія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
!Крашевський97.pdf711,97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь