DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра неврології >
Навчальні матеріали та презентації. (Неврологія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/11828

Название: Фізична терапія в нейрореабілітації
Авторы: Козьолкін, Олександр Анатолійович
Дарій, Володимир Іванович
Сікорська, Марина Володимирівна
Візір, Ірина Володимирівна
Ключевые слова: фізична терапія
реабілітація
нейрореабілітація
підготовка фахівців
Дата публикации: 2020
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Фізична терапія в нейрореабілітації : навч.-метод. посіб. для викладачів / О. А. Козьолкін, В. І. Дарій, М. В. Сікорська, І. В. Візір. - Запоріжжя : ЗДМУ, 2020. – 234 с.
Аннотация: Комплексна реабілітація є невід’ємною частиною терапії пацієнтів з захворюваннями нервової системи. Успішний результат лікування, максимально повне відновлювання втрачених функцій організму залежить від своєчасного початку та вірного вибору реабілітаційних програм. Нейрореабілітація є розділом медичної реабілітації, як галузь науки сформувалася досить недавно і, на теперішній час, є одним з перспективних напрямків сучасної медицини. Вона виходить за межі клінічної неврології, так як розглядає не тільки стан нервової системи при різних патологічних станах, але й зміни функціональних можливостей людини в умовах розвитку хвороби. Підготовка фахівця з фізичної терапії потребує нового підходу викладачів кафедри нервових хворіб до організації навчання. Викладач повинен виконувати не тільки функцію транслятора нових знань з теорії, але й вибрати оптимальну стратегію викладання, використовувати сучасні навчальні технології при організації і проведенні практичного завдання. Викладачу необхідно оволодіти сучасними формами і технологіями проведення занять (тренінги, кейси, рольові ігри, проектні методи), бо саме вони розвивають необхідні для професії вміння і навички, готовність втілювати їх в реальну практику.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/11828
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Неврологія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Фізична терапія в нейрореабілітації_для викладачів.pdf1,62 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь