DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра неврології >
Навчальні матеріали та презентації. (Неврологія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/12138

Название: Неврологічні захворювання в практиці лікаря-стоматолога
Авторы: Козьолкін, Олександр Анатолійович
Сікорська, Марина Володимирівна
Візір, Ірина Володимирівна
Дарій, Володимир Іванович
Дата публикации: 2020
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Неврологічні захворювання в практиці лікаря-стоматолога : навч.-метод. посіб. для аудиторної та самостійної роботи студентів IV курсу мед. ф-ту вищ. навч. закл. III-IV рівня акредитації / О. А. Козьолкін, В. І. Дарій, М. В. Сікорська, І. В. Візір. - Запоріжжя : [ЗДМУ], 2020.– 231 с.
Аннотация: Даний навчално-методичний посібник призначений для студентів медичного факультету, які навчаються по спеціальності «Нейростоматологія». Представлені методичні розробки для практичних занять, де в стислій формі викладений зміст кожної теми, питання до підготовки, наведені приклади рішення тестовий та ситуаційних задач та задачі для самостійного розв’язування, що значно полегшує самостійну роботу студентів. Використовуючи навчально-методичний посібник студентам значно легше виділяти клінічні симптоми, об’єднувати їх в синдроми і на підставі цього формулювати топічний діагноз. При цьому вирішується ціль – розвиток клінічного мислення за рахунок активного оволодіння аналітичною системою діагностичних міркувань при рішенні клінічних задач. Логіка клінічного мислення неврологів засновується на анатомо-фізіологічних даних про нервову систему в нормі і при порушеннях в її роботі. Таким чином, даний навчально-методичний посібник, який підготовлений співробітниками кафедри, буде сприяти підвищенню якості навчання студентів, покращить рівень діагностики захворювань нервової системи.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/12138
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Неврологія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Нейросматология_2020.pdf2,75 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь