DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра урології >
For English speaking students. (Department of Urology, Radiologic Diagnostics and Therapy) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/12271

Название: Urology : Сollection of methodological recommendations of practical classes for teachers preparing 4th year students of medical faculties (english division)
Другие названия: Урологія : зб. метод. рекомендацій для викладачів до практ. занять іноземних студ. IV курсу міжнар. фак-ту за дисципліною «Урологія»
Авторы: Gubar, A. O.
Губарь, Андрій Олександрович
Ключевые слова: урологія
Дата публикации: 2020
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Gubar A. O. Urology : Сollection of methodological recommendations of practical classes for teachers preparing 4th year students of medical faculties (english division) / A. O. Gubar. - Zaporizhzhia : ZSMU, 2020. – 135 p.
Аннотация: Мета збірника методичних рекомендацій для викладачів до підготовки практичних занять з дисципліни «Урологія» IV курсу медичного факультету - це вірно спрямувати учбовий процес в лоні послідовності викладення навчального матеріалу, його об’єму, часу, та розкрити сучасні підходи до організації навчального процесу, підготовки матеріалів та методичного забезпечення для практичних занять з урології і організації самостійної роботи студентів на кафедрі. Поліпшення роботи викладачів з об’ємними керівництвами з урології та спеціальною літературою за окремими їх розділами при відборі навчальних матеріалів для підготовки до практичних занять у збірнику для до кожної теми розроблені структура теми, дидактичні питання, алгоритми вирішення практичних завдань, ситуаційні та тестові завдання, надана тематична термінологія та рекомендована література. Методичні розробки сформульовані доступною мовою з використанням професійної медичної термінології. Збірник методичних рекомендацій має практичну спрямованість, розрахований на викладачів вищих медичних закладів і повністю відповідає вимогам «Положення про організацію навчального процесу у ЗДМУ» (2015р) та робочій програмі за дисципліною «Урологія».
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/12271
Располагается в коллекциях:For English speaking students. (Department of Urology, Radiologic Diagnostics and Therapy)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Gubar _Urology.pdf1,2 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь