DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра акушерства і гінекології >
Наукові праці. (Акушерство і гінекологія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/12338

Название: Роль віруса паппіломи людини як фактора непліддя
Авторы: Разиграєва, Марина Олександрівна
Дата публикации: 2020
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Разиграєва М. О. Роль віруса паппіломи людини як фактора непліддя / М. О. Разиграєва // Медико-соціальні, правові проблеми репродуктивної медицини та ефективні шляхи їх подолання в умовах реформування медичної галузі України : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конференції з міжнар. участю спільно з асоціацією гінекологів-ендокринологів України, (Запоріжжя, 23 жовтня 2020 р.) – Запоріжжя : ЗДМУ, 2020. – С. 63-64.
Аннотация: Безпліддя в шлюбі в даний час є однією з найактуальніших проблем сучасної медицини. За даними деяких авторів, близько 15% подружніх пар страждають безпліддям. На сьогодні в Україні в зв'язку з погіршенням економічної та екологічної ситуації ці цифри зростають і тому проблема лікування безпліддя в даний час має особливу актуальність. Поширеність безпліддя в сучасній популяції молодих жінок дуже висока: вона досягає 15,2 на 1000. У деяких країнах воно перевищує сумарний вплив невиношування і перинатальних втрат. Велике місце серед чинників жіночого безпліддя відводиться інфекцій, що передаються статевим шляхом, таким як хламідіоз, уреаплазмоз, мікоплазмоз, гонорея. Однак ще не вивчена етіологічна роль вірусних інфекцій, що передаються статевим шляхом (ІПСШ) в порушенні фертильності, а серед них і папіломавірусної інфекції.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/12338
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Акушерство і гінекологія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
с.63-64.pdf853,27 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь