DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра медичної та фармацевтичної інформатики і новітніх технологій >
Наукові праці. (Медична інформатика) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/12473

Название: Проблеми інформаційно-статистичного забезпечення оцінювання розвитку дистанційної освіти в Україні
Авторы: Строгонова, Тетяна Василівна
Ключевые слова: дистанційна освіта
інформаційно-комунікаційні технології
Дата публикации: 2010
Библиографическое описание: Строгонова Т. В. Проблеми інформаційно-статистичного забезпечення оцінювання розвитку дистанційної освіти в Україні / Т. В. Строгонова // Науковий вісник. – 2010. - №4. – C. 14-19.
Аннотация: Одними з найважливіших напрямів Стратегії розвитку державної статистики, що визначають сучасний розвиток країни, є статистика науки, інновацій, інформатики і модернізації інформаційно-комунікаційних технологій [1]. У цій галузі ведеться розробка і впровадження методології статистики інформаційного суспільства. Створення систем дистанційного навчання є пріоритетним напрямом національної політики розвитку інформаційного суспільства [2-3]. Для оцінки тенденцій розвитку дистанційної освіти (ДО) необхідна інформація, сформована відповідно до єдиної методології збору, інтерпретації і аналізу даних розвитку інформаційного суспільства. Проте аналіз існуючого інформаційно-статистичного забезпечення показав брак інформації, необхідної для проведення аналізу у сфері розвитку ДО. Доступна статистика фрагментарна, роз’єднана, погано узагальнюється і аналізується, малодоступна для споживачів, і внаслідок цього, недостатньо використовуватиметься в практичній діяльності. Крім того, вона зберігається в різних форматах, важко зрозумілих і доступних користувачу, оскільки зараз не існує єдиних правил і єдиного органу, який акумулює і систематизує існуючу інформацію.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/12473
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Медична інформатика)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Державний комітет статистики України.pdf485,38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь