DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра пропедевтики внутрішньої медицини, променевої діагностики та променевої терапії >
Навчальні матеріали та презентації. (Пропедевтика ВМ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/12581

Название: Сестринська практика. Основні обов’язки та професійні дії медичної сестри терапевтичного відділення : навч. посіб.
Авторы: Сиволап, Віталій Вікторович
Лукашенко, Ланна Віталіївна
Олійник, Олександр Іванович
Лихасенко, Іветта Валеріївна
Авраменко, Наталя Федорівна
Герасько, Марина Петрівна
Жеманюк, Світлана Павлівна
Кравченко, Тетяна Василівна
Полівода, Світлана Володимирівна
Дата публикации: 2019
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Сестринська практика. Основні обов’язки та професійні дії медичної сестри терапевтичного відділення : навч. посіб. для студентів ІІІ курсу мед. ф-тів / В. В. Сиволап, Л. В. Лукашенко, О. І. Олійник, І. В. Лихасенко, Н. Ф. Авраменко, М. П. Герасько, С. П. Жеманюк, Т. В. Кравченко, С. В. Полівода. – Запоріжжя : ЗДМУ, 2019. – 104 с.
Аннотация: Відповідно до навчального плану, проходження сестринської практики передбачено у VI семестрі, коли студентом набуті відповідні знання з основних базових дисциплін: медичної біології, медичної та біологічної фізики, анатомії людини, фізіології, біоорганічної та біологічної хімії, мікробіології, вірусології та імунології, розпочато вивчення клінічних дисциплін – пропедевтики внутрішньої медицини, пропедевтики педіатрії та загальної хірургії, з якими інтегрується програма виробничої практики. У свою чергу, сестринська практика формує засади вивчення студентом подальших клінічних дисциплін – внутрішньої медицини, педіатрії, хірургії, анестезіології та інтенсивної терапії, що передбачає інтеграцію з цими дисциплінами «по вертикалі» та формування умінь застосовувати знання з сестринської справи в процесі подальшого навчання та у професійній діяльності.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/12581
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Пропедевтика ВМ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Сестринська практика 2019.pdf823,11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь