DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра терапії та кардіології ННІПО >
Навчальні матеріали та презентації. (Терапія та кардіологія ННІПО) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/13406

Название: Немедикаментозні методи лікування в кардіології та ревматології : [навч. посіб.]
Авторы: Кривенко, Віталій Іванович
Пахомова, Світлана Петрівна
Качан, Ігор Сергійович
Федорова, Олена Петрівна
Колесник, Михайло Юрійович
Непрядкіна, Ірина Василівна
Бородавко, Ольга Іванівна
Дата публикации: 2020
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Немедикаментозні методи лікування в кардіології та ревматології : навч. посіб. для лікарів, лікарів загальної (сімейної) практики, лікарів терапевтичного спрямування, для лікарів-інтернів за фахом «Загальна практика-сімейна медицина» та «Внутрішні хвороби» / В. І. Кривенко, С. П. Пахомова., І. С. Качан [та ін.]. - Запоріжжя : [ЗДМУ], 2020. – 164 c.
Аннотация: Навчальний посібник складено відповідно до типових програми за розділом «Немедикаментозні методи лікування» для лікарів-інтернів очної частини спеціалізації зі спеціальностей «Загальна практика-сімейна медицина» і «Внутрішні хвороби» та програми ТУ - підвищення кваліфікації лікарів. Посібник охоплює частину цього курсу за напрямком кардіології та ревматології, містить питання раціонального та лікувального харчування, фізичної активності, загальної фізіотерапії - характеристику основних фізичних факторів, які використовуються у лікуванні внутрішніх хвороб та приватні питання лікування серцево-судинних та ревматичних хвороб, короткі відомості щодо використання фітопрепаратів. У посібнику матеріали ґрунтуються на нормативних документах МОЗ України, результатах сучасних досліджень вітчизняних та іноземних фахівців щодо фізіотерапевтичного лікування найпоширеніших захворювань внутрішніх органів. Посібник підготовлений для слухачів системи післядипломної освіти: лікарів-інтернів, лікарів різних спеціальностей.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/13406
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Терапія та кардіологія ННІПО)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Немедикаментозні методи лікування в кардіології та ревматології.pdf3,56 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь