DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра інфекційних хвороб >
Наукові праці. (Інфекційні хвороби) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/13459

Название: Взаємозв’язок серологічного профілю дорослих хворих на кір із розвитком ускладнень
Авторы: Білокобила, Світлана Олександрівна
Рябоконь, Олена Вячеславівна
Рябоконь, Юрій Юрійович
Ключевые слова: дорослі
кір
розвиток ускладнень
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Білокобила С. О. Взаємозв’язок серологічного профілю дорослих хворих на кір із розвитком ускладнень / С. О. Білокобила, О. В. Рябоконь, Ю. Ю. Рябоконь // Актуальна інфектологія. – 2021. – Т. 9, № 1. – C. 66-67.
Аннотация: Актуальність. За даними ВООЗ, у 2017–2019 роках у країнах Європи, зокрема і в Україні, було відзначено значне зростання кількості хворих на кір. За перші шість місяців 2019 року було виявлено майже 90 тис. випадків кору, що більше, ніж за весь 2018 рік, в якому було зафіксовано 84 тис. випадків цієї інфекції. Україна очолила десятку країн, де у 2018 році було зареєстровано найбільшу кількість випадків кору. На сьогодні країни з високим рівнем імунізації населення проти кору залишаються під загрозою епідемічного неблагополуччя, оскільки в них завдяки тривалому періоду планової імунізації відбулася зміна епідеміології кору за рахунок збільшення захворілих серед дорослого населення. У цих країнах спостерігається зниження вмісту поствакцинальних IgG у дорослих, при цьому можливі наслідки цього явища в період елімінації залишаються недостатньо з’ясованими. Мета дослідження: з’ясувати взаємозв’язок серологічного профілю в дорослих хворих на кір із розвитком ускладнень.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/13459
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Інфекційні хвороби)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
с66-67.pdf519,35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь