DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра мовної підготовки >
Наукові праці. (Мовна підготовка) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/13467

Название: Переваги та недоліки використання гаджетів на заняттях з української мови як іноземної
Авторы: Кравченко, Юлія Володимирівна
Беншама Умайма
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Кравченко Ю. В. Переваги та недоліки використання гаджетів на заняттях з української мови як іноземної / Ю. В. Кравченко, Беншама Умайма // Controversial Issues in Science and Education : conference proceedings of the 1st International Conference, April 16, 2021. – London : Primedia elaunch LLC, 2021. - P. 86-89.
Аннотация: Інтернет вже давно став невід’ємною частиною нашого життя, а сучасні ґаджети змінили свій статус: із предмету розкоші перейшли у предмет гострої необхідності. Стрімкий технічний прогрес у сукупності з пандемією призвів до розвитку різноманітних форм, методик, засобів під час викладання не лише української мови як іноземної, а й інших дисциплін у середніх і вищих закладах освіти із використання сучасних ґаджетів (ноутбуки, плеєри, планшети, смартфони та інше). Усе це використовується у ЗДМУ під час навчального і виховного процесів для вирішення найголовнішого завдання – сформувати компетентного спеціаліста, здатного до розв’язання складних професійних питань і конкурентоспроможним на міжнародному ринку праці.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/13467
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Мовна підготовка)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Кравченко Ю.В., Беншама Умайма.pdf2,71 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь