DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра медичної та фармацевтичної інформатики і новітніх технологій >
Наукові праці. (Медична інформатика) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/13572

Название: Роль модератора під час дистанційного проведення лекційних занять
Авторы: Строітєлєва, Ніна Іванівна
Рижов, Олексій Анатолійович
Ключевые слова: дистанційне навчання
відео – лекція
модератор
додатки MS
канал зв’язку
посилання
Дата публикации: 2020
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Строітєлєва Н. І. Роль модератора під час дистанційного проведення лекційних занять / Н. І. Строітєлєва, О. А. Рижов // Актуальні питання дистанційної освіти та телемедицини 2020 : матеріали Всеукр. наук.-метод. відеоконференції з міжнар. участю, м. Запоріжжя, 19-20 лист. 2020 р. – Запоріжжя, 2020. – С. 77-79.
Аннотация: Сучасна екстремальна ситуація, що виникла в Україні із введенням карантину з приводу коронавірусу, поставила виші перед необхідністю тотального переходу до дистанційного навчання [1]. В ЗДМУ різні види онлайн-навчання успішно використовуються з 2003 року, але вперше вони пройшли випробування на міцність та ефективність у масових масштабах: майже 14 тисяч здобувачів вищої освіти були одночасно переведені на дистанційну форму навчання. Для цього кафедрою медичної та фармацевтичної інформатики та новітніх технологій (МФІ та НТ) було запропоновано використання ресурсів Microsoft Office 365 [2].Сучасна екстремальна ситуація, що виникла в Україні із введенням карантину з приводу коронавірусу, поставила виші перед необхідністю тотального переходу до дистанційного навчання [1]. В ЗДМУ різні види онлайн-навчання успішно використовуються з 2003 року, але вперше вони пройшли випробування на міцність та ефективність у масових масштабах: майже 14 тисяч здобувачів вищої освіти були одночасно переведені на дистанційну форму навчання. Для цього кафедрою медичної та фармацевтичної інформатики та новітніх технологій (МФІ та НТ) було запропоновано використання ресурсів Microsoft Office 365 [2].
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/13572
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Медична інформатика)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Сб.тез.2020_77-79.pdf406,05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь