DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра внутрішніх хвороб 2 >
Наукові праці. (ВХ-2) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/13776

Название: Використання можливостей платформи MS TEAMS у навчальному процесі на клінічній кафедрі
Авторы: Візір, Вадим Анатолійович
Деміденко, Олександр Вікторович
Приходько, Ігор Борисович
Буряк, Віктор Валерійович
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Використання можливостей платформи MS TEAMS у навчальному процесі на клінічній кафедрі / В. А. Візір, О. В. Деміденко, І. Б. Приходько, В. В. Буряк // Актуальні питання вищої медичної (фармацевтичної) освіти: виклики сьогодення та перспективи їх вирішення : матеріали XVIIІ Всеукр. наук.-практ. конф. в онлайн-режимі за допомогою системи Microsoft Teams (Тернопіль, 20–21 трав. 2021 р.) / МО3 України, ДУ ЦМК з вищ. мед. освіти МОЗ України, ДВНЗ "Терноп. держ. мед. ун-т ім. І. Я. Горбачевського". - Тернопіль : ТДМУ, 2021. - С. 107-109.
Аннотация: Оцінювання є важливою компонентою змішаного навчання для усіх учасників освітнього процесу. Учні можуть стежити за своїм прогресом, а викладачі – отримувати зворотній зв’язок та корегувати процес навчання. Така модель повинна, в тому числі, враховувати особливості для конкретного етапу навчання, дисципліни та курсу і саме використання MS Teams допомагає налагодити особисту комунікацію між студентом і викладачем. Контроль знань передбачає різні рівні – від найпростішого (тести з вибором одного варіанту відповіді) до такого, який передбачає уміння застосовувати знання та навички в нових умовах, у невивченій ситуації, тобто розв’язання ситуаційних задач. Тут ми враховуємо особливість навчального процесу на клінічній кафедрі – це необхідність оцінити не тільки рівень теоретичної підготовки студента, але й практичну складову його роботи у вигляді постановки діагнозу та визначення подальшої лікувально-діагностичної тактики.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/13776
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (ВХ-2)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
10608.pdf132,32 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь